Vos nadert contractverlenging bij Ajax

door Thijs Zwagerman 119

Bron Ajax Showtime

Vos nadert contractverlenging bij Ajax

door Thijs Zwagerman 119

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

De kans is groot dat Silvano Vos binnenkort zijn contract bij Ajax zal verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt medio 2024 af, maar Ajax wil graag langer met Vos door. Gesprekken over deze nieuwe deal zijn inmiddels in gang gezet.

Als beloning voor zijn stormachtige ontwikkeling en om zijn toekomst bij Ajax veilig te stellen hoopt Ajax het volgend jaar aflopende contract van Vos spoedig open te breken, op te waarderen en te verlengen. Vos, die zijn toekomst ook bij Ajax ziet en graag in Amsterdam definitief wil doorbreken, lijkt zich te gaan opmaken voor een contractverlenging tot medio 2027.

De achttienjarige middenvelder kent een ijzersterk seizoen in Jong Ajax en speelde inmiddels ook al drie wedstrijden in Ajax 1. Spaanse en Engelse topclubs hebben Vos nadrukkelijk op de radar staan. In het verleden toonden FC Barcelona, Real Madrid en Chelsea al hun belangstelling voor de Ajax-middenvelder.

Ook Setford en Misehouy stevenen af op contractverlenging

Naast Vos stevent Ajax ook met Charlie Setford en Gabriël Misehouy af op contractverlengingen. Het contract van Setford loopt volgende maand af, maar ondanks concrete interesse van Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur is er inmiddels een doorbraak in de onderhandelingen met Ajax. Misehouy ligt bij Ajax evenals Vos nog vast tot medio 2024, maar ook met hem wil Ajax al in een vroeg stadium verlengen. Setford en Misehouy debuteerden nog niet in de Ajax-hoofdmacht, maar behoren wel tot de grootste talenten van Jong Ajax.

Thijs Zwagerman (Twitter: @ThijsZwagerman | e-mail: t.zwagerman@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.