Verweij ontkracht gerucht: 'Onana wil met Ajax om de tafel'

door Gino Haverkamp 128

Verweij ontkracht gerucht: 'Onana wil met Ajax om de tafel'

door Gino Haverkamp 128

Laatst geüpdatet

Het klopt volgens Mike Verweij niet dat André Onana rond zou zijn met Internazionale. Eerder deze week kwam het bericht dat de doelman akkoord zou zijn met de Italiaanse landskampioen, maar de Ajax-watcher van De Telegraaf zegt dat Onana met zijn huidige werkgever om de tafel wil.

'Gisteren ging het gerucht dat Onana rond zou zijn met Inter', opent Verweij in de podcast Kick-Off. 'Maar dat is volgens hem absoluut niet het geval. Hij wil eerst met Ajax om de tafel. 'Wat hem betreft is alles bespreekbaar, waarbij hij wel aangeeft dat hij na dit seizoen de tijd rijp vindt om te vertrekken.'

Onana zou volgens Verweij graag willen dat Ajax nog wat geld aan hem overhoudt. 'Alles is bespreekbaar', benadrukt de journalist. Er zijn meerdere opties. Zo zou Onana zijn contract kunnen verlengen, mits er een gelimiteerde transfersom bij komt kijken. Ook een verkoop in de winter met een optie tot terughuren zou een mogelijkheid kunnen zijn.

Begin november loopt de dopingschorsing van Onana af. In feite mag hij dan weer keepen voor Ajax, al wordt de kans niet groot geacht dat hij ook daadwerkelijk terugkeert onder de lat. Ajax heeft met Maarten Stekelenburg, Remko Pasveer en Jay Gorter al drie keepers die beschikbaar zijn voor het eerste elftal.

Denk je dat Ajax vijf keer of vaker scoort tegen FC Groningen? Leg in en krijg drie keer je inzet terug.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties