'Onana vertrekt na het huidige seizoen transfervrij naar Inter'

door Jesse ter Haar 448

Bron Fabrizio Romano

'Onana vertrekt na het huidige seizoen transfervrij naar Inter'

door Jesse ter Haar 448

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

André Onana vertrekt na het huidige seizoen naar Inter, zo weet Fabrizio Romano zeker. De goalie tekende nog geen contract in Milaan, maar de doorgaans betrouwbare journalist lijkt zeker van zijn zaak.

'André Onana is héél dicht bij een overstap naar Inter', zo vertelt Romano tijdens zijn livestream. Het lijkt een kwestie van tijd voordat het officieel is en een transfersom lijkt er voor Ajax niet in te zitten. 'Het is niet gedaan, maar hij is echt dichtbij. Transfervrij, dus in de zomer.'

Momenteel zit Onana nog altijd een schorsing uit voor het overtreden van de dopingregels. De goalie traint inmiddels alweer mee in Amsterdam, al is het bij Jong Ajax, maar wedstrijden mag hij nog niet keepen. Vanaf 4 november zou Ajax hem in mogen zetten tijdens officiële wedstrijden.

Intussen is de vraag of Onana zijn contract nog gaat verlengen in Amsterdam, maar die kans lijkt dus niet meer bijzonder groot. Ajax en Albert Botines, de zaakwaarnemer van Onana, zouden gesprekken hebben gevoerd, maar een nieuw contract kwam daar nog niet uit voort. Eerder liet directeur voetbalzaken Marc Overmars al weten niet te rekenen op een contractverlenging van Onana.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties