Van der Sar prijst fans: 'Complimenten, dat mag ook wel eens benoemd worden'

door BadembaBarrie 26

Bron Radio 538

Van der Sar prijst fans: 'Complimenten, dat mag ook wel eens benoemd worden'

door BadembaBarrie 26

Bron Radio 538

Laatst geüpdatet

Edwin van der Sar is zeer te spreken over de naar Dortmund meegereisde Ajax-supporters. Op enkele individuen na hebben zij zich vooral in positieve zin laten gelden, tot grote tevredenheid van de algemeen directeur.

Van der Sar zag de gemoedelijke sfeer die in de stad hing en benutte zijn tijd in de Coen en Sander Show op Radio 538 om daar nog even een punt van te maken. 'Dat mag ook wel eens benoemd worden', aldus de voormalig doelman van onder meer Ajax en Manchester United.

'Natuurlijk zijn wij (het Ajax-bestuur, red.) niet altijd eens met de supporters', stelt Van der Sar, refererend aan incidenten zoals het spandoek tegen PSV, met de tekst 'Brainfart Aidshoven'. Het doet de algemeen directeur dan ook goed om te zien hoe de duizenden Ajax-fans die de grens over waren getrokken zich woensdag gedroegen. 'Hoe ze zich gisteren gedragen hebben: complimenten, zowel in het stadion als daarbuiten.'

Duitse politie ook tevreden

Het statement van Van der Sar volgt op een eerder statement van de politie in Dortmund. Daarbij werd ook al aangegeven dat het overgrote deel van de supporters voor een gemoedelijke sfeer hadden gezorgd en vooral bezig waren met de wedstrijd. Ook in het stadion waren de supporters duidelijk en op een positieve manier aanwezig.

Denk jij dat Ajax de Champions League wint? Zet dan in en krijg 21,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties