'Tottenham Hotspur wil Bergwijn verkopen, Ajax deed al een bod'

door Jesse ter Haar 311

Bron Twitter

'Tottenham Hotspur wil Bergwijn verkopen, Ajax deed al een bod'

door Jesse ter Haar 311

Bron Twitter

Laatst geüpdatet

Tottenham Hotspur wil Steven Bergwijn deze transferperiode nog verkopen, zo meldt Fabrizio Romano op Twitter. Er zouden naast Ajax meerdere clubs in de race zijn, maar de Amsterdammers deden al een bod.

Volgens de transfergoeroe is Ajax echter niet de enige club die al een bod bij Tottenham Hotspur heeft neergelegd. Geen van alle clubs is echter nog tot een overeenstemming gekomen met de club uit Londen. 'Open race', zo omschrijft Romano de situatie omtrent Bergwijn.

Eerder kwam al naar buiten dat Bergwijn een overstap naar Ajax wel ziet zitten. Voordat het management in actie komt en met Ajax in gesprek gaat echter, wacht het een akkoord tussen de clubs af. Volgens Mike Verweij is het voor de Amsterdammers van belang om eerst David Neres van de hand te doen. Shakhtar Donetsk lijkt daarbij de meest waarschijnlijke volgende bestemming voor de Braziliaan.

Ondertussen liggen er dus ook andere clubs op de loer, al is het niet bekend welke clubs dit zijn. Het transferbedrag dat Tottenham Hotspur voor zijn aanvaller wil ontvangen, kwam eveneens nog niet naar buiten. Nu de club bekend heeft gemaakt van de buitenspeler af te willen, ligt de hoofdprijs niet meer in de lijn der verwachting.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties