Timber gearriveerd op trainingskamp Ajax in Portugal na quarantaine

door Terrence Riepma 35

Bron Ajax

Timber gearriveerd op trainingskamp Ajax in Portugal na quarantaine

door Terrence Riepma 35

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Jurriën Timber is gearriveerd op het trainingskamp van Ajax in Portugal, zo maakt de club bekend via het officiële Twitter-account. De verdediger sluit enkele dagen later aan, omdat hij in quarantaine moest in Nederland.

Timber was namelijk in aanraking geweest met iemand die positief testte op het coronavirus en hij moest zodoende in thuisisolatie. Nadat meerdere testresultaten negatief bleken te zijn, en Timber dus niet besmet was met het coronavirus, kon hij afreizen naar de Portugese Algarve, waar hij inmiddels is gearriveerd.

Timber sluit aan bij Ajax-teamgenoten

Op het trainingskamp van Ajax sluit Timber aan bij zijn teamgenoten, die al een tijdje flink aan het trainen zijn geslagen om fit en wel te beginnen aan de tweede seizoenshelft. Sébastien Haller en André Onana ontbreken op het trainingskamp in verband met hun aanwezigheid op de Afrika Cup in Kameroen.

Edson Álvarez en Lisandro Martínez, die het slot van kalenderjaar 2021 moesten laten schieten wegens blessureleed, zijn wel aanwezig en trainen grotendeels mee met de groep. Dat geldt overigens ook voor Mohammed Kudus. Noussair Mazraoui, die begin december uitviel tijdens het Champions League-duel met Sporting Portugal, traint ook weer volledig mee. Enkel Daley Blind trainde dinsdag apart van de groep.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties