Ten Hag reageert op Brobbey-geruchten: 'Als wij ons kunnen versterken, zullen we dat niet nalaten'

door Thijs Zwagerman 27

Bron ESPN

Ten Hag reageert op Brobbey-geruchten: 'Als wij ons kunnen versterken, zullen we dat niet nalaten'

door Thijs Zwagerman 27

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Ajax-trainer Erik ten Hag wil weinig kwijt over de huidige status van de komst van Brian Brobbey. De spits van RB Leipzig lijkt dichtbij een terugkeer naar Ajax, maar Ten Hag wil er momenteel nog niet te veel woorden aan besteden.

Na afloop van de overtuigende zege op Fortuna Sittard wilde Ten Hag niet delen hoe het er momenteel voor staat met de komst van Brobbey. ‘Ik kan daar niets over zeggen, maar ik kan wel zeggen dat wij altijd zullen kijken naar verbeteringen. Dat verwachten wij van onze spelers en dat doen we als beleidsbepalers ook. Als wij ons kunnen versterken, zullen we dat zeker niet nalaten. Als de mogelijkheid zich aandient om je elftal te verbeteren, dan moet je dat doen. Maar ik ben tevreden met de selectie die er nu is.’

In gesprek met ESPN stelt Ten Hag vervolgens dat het feit dat Brobbey momenteel al in Amsterdam verblijft niets hoeft te betekenen voor een eventuele terugkeer naar Ajax. ‘Dat hij in Amsterdam is, is niet zo gek. Hij is een Amsterdammer’, besluit Ten Hag.

Onderhandelingen tussen Ajax en RB Leipzig

Volgens de laatste berichtgeving heeft Brobbey al een persoonlijk akkoord bereikt met Ajax, maar is de Amsterdamse club nog in onderhandeling met RB Leipzig. Naar alle waarschijnlijkheid wordt Brobbey voor een halfjaar gehuurd, maar Ajax wil na dat halfjaar de optie hebben om de spits definitief over te nemen van RB Leipzig. Over dit punt wordt momenteel onderhandeld.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties