Romano: 'Ajax onderhandelt met Leipzig over koopoptie, Brobbey persoonlijk rond'

door BadembaBarrie 82

Bron Fabrizio Romano

Romano: 'Ajax onderhandelt met Leipzig over koopoptie, Brobbey persoonlijk rond'

door BadembaBarrie 82

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Ajax en RB Leipzig onderhandelen nog over een optie tot koop voor Brian Brobbey. Dat meldt Fabrizio Romano dinsdagavond op Twitter. De deal tussen Ajax en Brobbey zelf zou wel al volledig rond zijn.

Maandag meldde Romano al dat Ajax en Leipzig op enkele details na akkoord zijn. Die details zouden dus het wel of niet opnemen van een koopoptie te betreffen. Ajax wil die optie tot koop graag in de deal verwerken, terwijl Leizpig daar huiveriger tegenover staat.

De Telegraaf berichtte maandag juist nog dat de deal zonder koopoptie tot stand leek te gaan komen. Mike Verweij voegde daar destijds wel de kanttekening aan toe dat Ajax de mogelijkheden tot een definitieve overname nog wel in de komende maanden zou kunnen bekijken. Het lijkt er nu dus op dat de club alsnog moeite doet om de koopoptie direct in de deal te verwerken.

Geflirt met terugkeer

Al voordat Brobbey definitief naar RB Leipzig was vertrokken, deden geruchten op dat de aanvaller mogelijk toch bij Ajax zou blijven. Daarbij flirtte Brobbey zelf ook meerdere keren met een toekomstige terugkeer in Amsterdam. Die terugkeer lijkt er nu dus al in januari van te gaan komen. De enige vraag die nog openstaat is hoe definitief deze is.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties