Tadić springt in de bres voor Overmars: 'Ik steun hem als vriend'

door Thijs Zwagerman 91

Tadić springt in de bres voor Overmars: 'Ik steun hem als vriend'

door Thijs Zwagerman 91

Laatst geüpdatet

Dusan Tadić hoopt dat voormalig Ajax-directeur voetbalzaken Marc Overmars zich weet te herpakken. Overmars stapte begin februari op vanwege grensoverschrijdend gedrag richting vrouwelijke Ajax-medewerkers, maar Tadić blijft Overmars desondanks steunen.

In gesprek met de NOS vertelt de aanvoerder van Ajax over zijn band met Overmars. ‘Hij zal altijd een vriend van me blijven en ik zal er altijd voor hem zijn. Voor Ajax spelen is altijd een droom voor me geweest en door hem is die droom uitgekomen. Daarom zal hij altijd speciaal voor me zijn.’

Tadić weet natuurlijk dat Overmars bij Ajax is vertrokken vanwege grensoverschrijdend gedrag, maar de aanvaller weigert Overmars hierom te veroordelen. ‘Natuurlijk zit dat je niet lekker, maar ik heb niets te zeggen, niets bijzonders. Ik weet niet wat er gebeurd is. Het interesseert me ook niet. Of iemand een fout heeft gemaakt of niet... Ik wil niemand veroordelen. Ik wil daar niets over zeggen, omdat ik niet weet wat er gebeurd is. Ik steun hem als vriend en als persoon die veel voor Ajax heeft betekend. Iedereen maakt fouten. Het is niet aan ons anderen te veroordelen.’

'Het gaat nu beter met hem'

Sinds Overmars’ vertrek heeft Tadić nog wel af en toe contact met de vertrokken directeur voetbalzaken. ‘Het gaat nu beter met hem. Hij heeft het even moeilijk gehad. Ik hoop dat hij weer groots terugkomt, want dat verdient hij echt. Hij heeft ongelooflijk veel gedaan voor de club en voor iedereen. Hij heeft dit team gevormd dat al jaren domineert’, besluit Tadić met lovende woorden aan het adres van Overmars.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.