Bookmaker verwacht dat Ajax makkelijk wint van RKC Waalwijk (Ad)

door Bas Velzel 18

Bron Ajax Showtime

Bookmaker verwacht dat Ajax makkelijk wint van RKC Waalwijk (Ad)

door Bas Velzel 18

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax ontvangt zondagmiddag RKC Waalwijk in de Johan Cruijff ArenA en de bookmakers van verwachten dat de Amsterdammers makkelijk de nummer veertien van de Eredivisie gaan verslaan.

Na een goede overwinning tegen AZ voor de halve finale van de KNVB Beker lijkt het alsof Ajax zijn oude vorm weer terug heeft gevonden. De Amsterdammers spelen voor de derde week op rij tegen een ploeg uit het rechterrijtje en moeten na de winst in Alkmaar RKC ook verslaan om PSV voor te blijven.

De bookmakers denken dat de Amsterdammers dat ook met groot gemak gaan doen. Een overwinning van Ajax levert namelijk maar op, terwijl een overwinning van RKC goed is voor .

Wint Ajax weer 5-0?

Bij de eerste ontmoeting tussen de twee dit seizoen eindigde het in 0-5 voor de Amsterdammers. Als je denkt dat Ajax dat in de Johan Cruijff ArenA weer weet te doen kan je terug krijgen.

Als Ajax dan toch met 5-0 weet te winnen, wie neemt dan het openingsdoelpunt voor zijn rekening? Wordt dat Sébastien Haller, Dusan Tadic of toch Mister 1-0 Davy Klaassen? Voor Haller kan je terugkrijgen, Tadic is goed voor een en als Mister 1-0 het openingsdoelpunt scoort dan krijg je terug!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.