Bookmaker verwacht dat Ajax makkelijk wint van RKC Waalwijk (Ad)

door Bas Velzel 19

Bron Ajax Showtime

Bookmaker verwacht dat Ajax makkelijk wint van RKC Waalwijk (Ad)

door Bas Velzel 19

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax ontvangt zondagmiddag RKC Waalwijk in de Johan Cruijff ArenA en de bookmakers van Bet365 verwachten dat de Amsterdammers makkelijk de nummer veertien van de Eredivisie gaan verslaan.

Na een goede overwinning tegen AZ voor de halve finale van de KNVB Beker lijkt het alsof Ajax zijn oude vorm weer terug heeft gevonden. De Amsterdammers spelen voor de derde week op rij tegen een ploeg uit het rechterrijtje en moeten na de winst in Alkmaar RKC ook verslaan om PSV voor te blijven.

De bookmakers denken dat de Amsterdammers dat ook met groot gemak gaan doen. Een overwinning van Ajax levert namelijk maar 1.055 keer je inzet op, terwijl een overwinning van RKC goed is voor 40 keer je inzet.

Wint Ajax weer 5-0?

Bij de eerste ontmoeting tussen de twee dit seizoen eindigde het in 0-5 voor de Amsterdammers. Als je denkt dat Ajax dat in de Johan Cruijff ArenA weer weet te doen kan je tien keer je inzet terug krijgen.

Als Ajax dan toch met 5-0 weet te winnen, wie neemt dan het openingsdoelpunt voor zijn rekening? Wordt dat Sébastien Haller, Dusan Tadic of toch Mister 1-0 Davy Klaassen? Voor Haller kan je 3.50 keer je inzet terugkrijgen, Tadic is goed voor een quotering van 4.00 en als Mister 1-0 het openingsdoelpunt scoort dan krijg je 5.50 keer je inzet terug!

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties