Šutalo is ook voor het uitduel met NEC nog een vraagteken

door Bart Veenstra 98

Bron Ajax.nl

Šutalo is ook voor het uitduel met NEC nog een vraagteken

door Bart Veenstra 98

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Josip Šutalo is richting het uitduel met NEC nog altijd een vraagteken. De Kroatische verdediger ontbrak wegens 'medische redenen' tijdens de wedstrijden tegen Vitesse en Olympique Marseille.

Ajax-trainer John van 't Schip hoopt dat de zomeraankoop zondag weer mee kan doen, maar voor nu is het even afwachten of de Kroaat het duel met NEC gaat halen. 'De komende dagen moeten uitwijzen of hij fit genoeg is voor zondag', zegt Van 't Schip tegenover Ajax.nl.

Belangrijke wedstrijd tegen NEC

Voor Ajax is de wedstrijd tegen NEC van zondagmiddag een belangrijke. De Amsterdammers hebben na een ongelooflijk valse start van het seizoen de weg omhoog ingezet. De doelstelling is om Europees voetbal te halen en zodoende zijn de drie punten hard nodig. 'We willen aansluiting vinden naar de top-4. We richten ons nu op de vijfde plek. De wedstrijden die op het programma staan moeten we dan ook goed afsluiten.'

Ajax speelt zondag tegen NEC, waarna het midweeks aantreedt tegen RKC Waalwijk. In dat duel gaat Ajax met 2-3 aan de leiding en zijn er nog zo'n tien minuten te spelen. Vervolgens speelt Ajax in de Eredivisie voor de winterstop nog tegen Sparta Rotterdam (thuis) en PEC Zwolle (thuis). Tussendoor speelt Ajax nog tegen AEK Athene (Europa League) en Hercules (TOTO KNVB Beker).

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.