Ajax met Brobbey, maar zonder Šutalo en Vos naar Marseille

door Bart Veenstra 262

Bron Ajax.nl

Ajax met Brobbey, maar zonder Šutalo en Vos naar Marseille

door Bart Veenstra 262

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax reist met Brian Brobbey, maar zonder Josip Šutalo en Silvano Vos af naar Frankrijk voor het Europa League-duel met Olympique Marseille. Dat blijkt uit de spelerslijst die de Amsterdamse club woensdagochtend heeft gepubliceerd op Ajax.nl.

Brobbey, Šutalo en Vos ontbraken afgelopen zaterdagavond tijdens het thuisduel met Vitesse (5-0). Voor Brobbey is er richting het uitduel met Olympique Marseille nu goed nieuws. Hij is in ieder geval fit genoeg om tot de selectie te behoren die afreist naar de stad in het zuiden van Frankrijk. Voor Šutalo en Vos geldt dat niet. Zij zijn blijkbaar nog niet fit genoeg om mee te doen tijdens de wedstrijd tegen Olympique Marseille.

In zijn selectie heeft trainer John van 't Schip ook ruimte gemaakt voor enkele talenten. Zo behoren Tristan Gooijer en Jaydon Banel tot de groep die afreist naar Marseille. Ook Ar'Jany Martha en Mika Godts zijn erbij in Frankrijk. Mogelijk speelt Martha ook tegen Olympique Marseille als linksback.

De wedstrijd in Frankrijk begint donderdagavond om 21.00 uur. Ajax zal moeten winnen om kans te behouden op een plek in de volgende ronde van de Europa League. Woensdagavond om 19.30 uur vindt een persconferentie met Van 't Schip plaats.

Selectie Ajax

Diant Ramaj
Gerónimo Rulli
Charlie Setford
Devyne Rensch
Anton Gaaei
Jorrel Hato
Anass Salah-Eddine
Jakov Medić
Borna Sosa
Gaston Ávila
Kenneth Taylor
Benjamin Tahirović
Steven Bergwijn
Brian Brobbey
Chuba Akpom
Carlos Forbs
Georges Mikautadze
Steven Berghuis
Kristian Hlynsson
Mika Godts
Ar'Jany Martha
Tristan Gooijer
Jaydon Banel

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.