Stekelenburg verlaat trainingskamp Ajax met lichte voetblessure

door Bart Veenstra 233

Bron Ajax.nl

Stekelenburg verlaat trainingskamp Ajax met lichte voetblessure

door Bart Veenstra 233

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Maarten Stekelenburg heeft het trainingskamp van Ajax in De Lutte donderdag verlaten. De doelman kampt met een voetblessure en zal in Amsterdam herstellen van deze kwetsuur, zo meldt Ajax via de officiële kanalen.

Stekelenburg, die onlangs zijn contract met één jaar verlengde, nam zijn beslissing om het trainingskamp te verlaten in overleg met de medische staf. De voetblessure zou niet ernstig zijn, maar wel te vervelend om de komende dagen in actie te komen.

Nu Stekelenburg in De Lutte en in Oldenzaal niet kan trainen en spelen heeft men ervoor gekozen om eerder naar Amsterdam terug te gaan. Voor Stekelenburg is het een opluchting dat zijn voetblessure meevalt. Vorig seizoen stond de ervaren doelman een groot deel van het seizoen aan de kant met ernstige heup- en liesklachten.

Ajax laat Roggeveen meetrainen

Vanwege de blessure van Stekelenburg en het feit dat Remko Pasveer nog herstellende is van een gebroken vinger laat Ajax Joey Roggeveen meetrainen. De doelman is vanaf vandaag (vrijdag 1 juli) eigenlijk geen Ajacied meer, maar desondanks is hij 'opgetrommeld' om vrijdag op het trainingsveld te staan.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties