Seizoen doelman Setford voorbij door breuk in hand

door Gino Haverkamp 40

Seizoen doelman Setford voorbij door breuk in hand

door Gino Haverkamp 40

Laatst geüpdatet

Charlie Setford komt niet meer in actie dit seizoen. De Ajax-doelman kampt namelijk met een breukje in zijn linkerhand, waardoor keepen er niet meer in zit. Dat meldt het Instagram-kanaal dat de verrichtingen van Setford en broer Tommy volgt.

Te zien is hoe een brace de linkerhand van Setford stabiel houdt. 'Een kleine breuk in zijn hand betekent dat het seizoen erop zit voor Charlie', valt er te lezen bij de Instagrampost. 'Het was zeker een seizoen om niet te vergeten. De focus gaat nu op 2022/23.'

Hoe Setford de blessure heeft opgelopen, is niet bekend. De laatste keer dat de Nederlandse Brit een profwedstrijd speelde was op 18 maart, toen Jong Ajax thuis met 2-2 gelijkspeelde tegen FC Eindhoven.

Setford rook dit seizoen aan het eerste

Hoewel Setford 'slechts' acht duels heeft gekeept bij Jong Ajax, heeft hij wel vaak bij de wedstrijdselectie van het eerste elftal gezeten. Dit onder meer door blessures bij de andere doelmannen. In totaal zat hij 25 keer op de bank bij Ajax 1, waarvan vijf keer bij een Champions League-duel.

Sportbookies had afgelopen weekend 80 procent van de wedtips goed. Bekijk de beste voetbalwedtips van vandaag. Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.