Video op Instagram verraadt handblessure bij Álvarez

door Gino Haverkamp 75

Video op Instagram verraadt handblessure bij Álvarez

door Gino Haverkamp 75

Laatst geüpdatet

Edson Álvarez lijkt te kampen met een handblessure. Op Instagram deelt de Mexicaan namelijk een video waarin te zien dat zijn hand in het verband zit verwikkeld en dat zijn arm door een mitella in positie gehouden wordt. Wat de precieze blessure is, is niet bekend.

Hoe Álvarez aan de blessure komt, is gissen. Tijdens de bekerfinale tegen PSV (2-1 nederlaag) was te zien dat zijn duim ingetaped was, maar niet zijn hele hand. Ook op beelden op social media is de blessure niet eerder te zien geweest. Zo was de international maandag met zijn gezin in de Keukenhof en op de bijbehorende foto is geen mitella te zien.

Wat er precies mis is met zijn hand, is niet bekend. Derhalve kan ook niet gesteld worden hoe erg de eventuele blessure is. Zaterdagavond staat het treffen met NEC op het programma.

Álvarez dit seizoen vaste waarde bij Ajax

Álvarez kwam tot op heden in 26 van de 29 Eredivisieduels in actie. Daarin was hij goed voor een tweetal goals en een assist. Verder heeft hij nog zeven Europese duels en drie bekerwedstrijden in de benen dit seizoen. Daarin was hij niet betrokken bij een doelpunt.

Sportbookies had afgelopen weekend 80 procent van de wedtips goed. Bekijk de beste voetbalwedtips van vandaag. Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.