Schreuder: 'Staan er goed op als we iedereen binnenboord kunnen houden'

door Bart Veenstra 473

Bron AS

Schreuder: 'Staan er goed op als we iedereen binnenboord kunnen houden'

door Bart Veenstra 473

Bron AS

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder heeft goede hoop dat er deze transferwindow geen sterkhouders meer vertrekken bij Ajax. De trainer van Ajax weet echter ook dat in de voetballerij alles mogelijk is en zodoende is het niet compleet uitgesloten dat er nog een belangrijke speler vertrekt uit Amsterdam.

In de afgelopen maanden vertrokken er behoorlijk wat spelers bij Ajax. Onder hen ook enkele (voormalig) basisspelers. Zo vertrokken André Onana, Noussair Mazraoui, Lisandro Martínez, Nicolás Tagliafico, Ryan Gravenberch en Sébastien Haller uit Amsterdam. Richting het einde van de transferwindow blijft het afwachten of er niet nog een sterkhouder bij Ajax vertrekt. Zo wordt Antony nog altijd aan Manchester United gelinkt.

'Op dit moment ben ik tevreden met mijn selectie', zegt Schreuder vrijdagmiddag tijdens de persconferentie. 'Als we iedereen aan boord houden, denk ik dat we er goed op staan. Je weet echter nooit hoe het gaat in het voetbal. Voor mij is het wel duidelijk dat ik wil dat iedereen blijft. Het zou een mogelijkheid kunnen zijn dat we dat intern besluiten (dat er niemand meer mag vertrekken, red.).'

Schreuder wil niet praten over spelers die Ajax mogen verlaten

Toch kan het zomaar zo zijn dat enkele spelers Ajax verlaten. Perr Schuurs, Lisandro Magallán en Sean Klaiber zouden graag een transfer willen maken. 'Ik ga niet praten over spelers die weg mogen. Ik praat individueel met spelers over hun kansen. De inhoud van die gesprekken houd ik tussen ons.'

De bookmaker verwacht veel doelpunten bij Ajax - FC Groningen! Verwacht jij dat er minimaal vier doelpunten vallen? Zet in en krijg 1,80 keer je inzet terug bij minimaal vier goals!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.