Schreuder bevestigt dat Gorter tegen PSV op doel staat

door Bart Veenstra 361

Bron AS

Schreuder bevestigt dat Gorter tegen PSV op doel staat

door Bart Veenstra 361

Bron AS

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder heeft vrijdagmiddag op de persconferentie bevestigd dat Jay Gorter tegen PSV op doel staat. Ajax speelt zaterdagavond in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen de bekerwinnaar van het vorige seizoen.

Dat Gorter zaterdag op doel staat wil niet meteen zeggen dat de talentvolle keeper ook direct de eerste keeper van Ajax is in het komende seizoen. 'Wij hebben drie prima keepers', zegt Schreuder tijdens de persconferentie van vrijdag. 'Twee wat oudere, en één jonge keeper met veel potentie. Gorter kan terugkijken op een goede voorbereiding. Het is niet zo dat hij direct de eerste keeper wordt, maar ik kan wel zeggen dat Jay morgen start.'

In de voorbereiding keepte Gorter tot nu toe de meeste wedstrijden voor Ajax. De keeper kreeg de kans aangezien Maarten Stekelenburg in de voorbereiding al snel een blessure opliep, terwijl Remko Pasveer terugkerende was van een vingerblessure. Laatstgenoemde maakte afgelopen dinsdag in het oefenduel met Shakhtar Donetsk zijn rentree.

Eerder deze week ging Schreuder ook al in op de keeperskwestie. Toen gaf hij aan dat het besluit voor zaterdagavond nog geen permanente keuze zal zijn. 'Daar vind ik het veel te vroeg voor', zei hij.

Weet Ajax voor de tiende keer beslag te leggen op de Johan Cruijff Schaal? Check hier de odds!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties