Salah-Eddine voor het eerst bij wedstrijdselectie Ajax 1 voor KNVB Bekerfinale

door Terrence Riepma 282

Bron AS

Salah-Eddine voor het eerst bij wedstrijdselectie Ajax 1 voor KNVB Bekerfinale

door Terrence Riepma 282

Bron AS

Laatst geüpdatet

Anass Salah-Eddine zit voor de KNVB Bekerfinale tussen PSV en Ajax bij de wedstrijdselectie van Amsterdamse club. Voor de linksachter van Jong Ajax betekent dit dat hij voor de eerste keer bij de selectie van de hoofdmacht zit.

Salah-Eddine trainde de afgelopen week al mee met Ajax 1. Daarnaast zat hij zaterdag 16 april ook niet bij de wedstrijdselectie van Jong Ajax, dat op bezoek kwam bij FC Volendam. De ploeg van trainer John Heitinga ging daar onderuit met 3-1.

Dat Salah-Eddine bij de selectie zit, is waarschijnlijk ter vervanging van de geblesseerde Nicolás Tagliafico. De Argentijn viel tijdens de Eredivisiewedstrijd tegen Sparta Rotterdam (2-1 winst) uit met een vleeswond. Erik ten Hag zei vrijdag tijdens een persconferentie dat het nog maar de vraag was of hij op tijd fit zou zijn.

Ihattaren waarschijnlijk ook bij wedstrijdselectie Ajax

Mohamed Ihattaren zal hoogstwaarschijnlijk ook deel uitmaken van de wedstrijdselectie van Ajax voor de bekerfinale. Net als Salah-Eddine zat de Juventus-huurling niet bij de selectie van Jong Ajax in Volendam. Voor de oud-PSV'er betekent het eveneens zijn debuut in de selectie van de hoofdmacht.

Bademba Barrie (Twitter: @Bademba__Barrie | E-mail: B.Barrie@Ajaxshowtime.com)

Dit zijn de beste voetbalwedtips voor zondag 17 april!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties