Weet Ajax in de bekerfinale tegen PSV de nul te houden én te winnen? (Ad)

door Jesse ter Haar 25

Bron AS

Weet Ajax in de bekerfinale tegen PSV de nul te houden én te winnen? (Ad)

door Jesse ter Haar 25

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax kan zich komend weekend verzekeren van de eerste prijs van het seizoen. In De Kuip nemen de Amsterdammers het in de bekerfinale op tegen PSV. Hoewel het wellicht als een gelijke strijd gezien kan worden, zien de bookmakers Ajax toch echt als de grote favoriet.

Geheel toevallig is dat niet, want de laatste twee onderlinge duels werden door Ajax gewonnen. In Eindhoven won de ploeg van Erik ten Hag met 1-2, terwijl er in Amsterdam zelfs met 5-0 werd gewonnen. Wanneer de ploeg het opnieuw voor elkaar krijgt om te winnen, dan wacht er een quotering van 1,81. Vind jij het te risicovol en geloof jij in een gelijkspel? Daarmee kun je 3,75 keer je inzet terugverdienen.

De Amsterdamse bluf hoort echter niet alleen bij de Ajax-spelers, maar ook bij de fans van de club. Verdedigend is de ploeg de laatste tijd ietwat stabiel, maar in een topwedstrijd als de bekerfinale kan het niveau zo weer omhoog gaan. De verdediging zal de nul weer eens willen houden en wanneer is dat mooier dan tegen PSV? Lukt het Ajax de nul te houden én te winnen, dan kun je zelfs een factor van 3,60 verwachten.

Daartegenover kun je juist ook meer op safe spelen. Het is een strijd tussen de twee beste teams van Nederland en dus ligt een doelpunt voor beide partijen ook voor de hand. Komt dit in de praktijk uit? Dan wacht een quotering van 1,57. Tot slot kijken we naar de verwachte doelpuntenmaker. We hoeven niet te vermelden dat Davy Klaassen een neusje voor de goal heeft, maar als hij zondag tegen PSV weet te scoren, staat daar een quotering van 3,10 voor!

Meer wedtips vind je op Sportbookies.nl

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties