'Schuurs persoonlijk al rond met Torino, moet minstens negen miljoen euro kosten'

door Gino Haverkamp 236

'Schuurs persoonlijk al rond met Torino, moet minstens negen miljoen euro kosten'

door Gino Haverkamp 236

Laatst geüpdatet

Perr Schuurs zou persoonlijk akkoord zijn met Torino over een transfer naar die club, zo meldt transferjournalist Fabrizio Romano zaterdagochtend op Twitter. Onderhandelingen tussen Ajax en Torino zijn nog gaande.

Er wordt volgens Romano onderhandeld over een bedrag van negen miljoen euro, waar nog eventuele bonussen bij kunnen komen. Gezien Schuurs zelf al akkoord zou zijn met de club uit Turijn, ligt het contract voor hem al klaar. Het is nu nog wachten op een akkoord tussen Ajax en Torino, zo meldt Romano.

Schuurs zou voor Torino topprioriteit zijn. De nummer tien van het vorige seizoen in Italië is haastig op zoek naar een centrale verdediger en onderhandelde eerst met de Belg Jason Denayer van Olympique Lyon. Die deal viel echter in duigen, waardoor de prioriteit verschoof naar Schuurs.

De 22-jarige centrumverdediger mag weg bij Ajax, daar hij geen basisplaats heeft in Amsterdam. De Limburger komt vooral in actie wanneer één van de vaste centrale verdedigers niet speelt. Dat was vorige week tegen Fortuna Sittard (2-3 zege) het geval, toen Schuurs inviel voor Calvin Bassey en Daley Blind.

Het nieuws over Schuurs en Torino is overigens opvallend, omdat Mike Verweij vrijdag nog vertelde dat Schuurs geen topprioriteit voor Torino is. De club werd al langer gelinkt aan de Ajacied, maar de interesse zou zijn afgebrokkeld. 'Ik heb begrepen dat Torino inmiddels toch een beetje verder aan het kijken is. Er is echter nog wel een kans dat het rond komt', zei hij.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.