Rensch en Kudus nog niet inzetbaar tijdens clash met PSV

door Bart Veenstra 43

Bron AS

Rensch en Kudus nog niet inzetbaar tijdens clash met PSV

door Bart Veenstra 43

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax kan in het uitduel met PSV nog niet beschikken over Devyne Rensch en Mohammed Kudus. Dat bevestigt trainer John Heitinga tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag. Mogelijk kunnen beide spelers wel in actie komen tijdens de bekerfinale van volgende week zondag (30 april).

Tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag geeft Heitinga een update vanuit de lappenmand. Zo was het de hele week al afwachten of Rensch en Kudus in actie kunnen komen tegen PSV. Afgelopen zondag wilde Heitinga het nog niet uitsluiten, maar het mag helaas nog niet zo zijn. 'Devyne Rensch en Mohammed Kudus gaan dit duel nog niet redden. Of ze de bekerfinale wel kunnen spelen? Daar heb ik nog wel hoop op.'

Wat betreft twee andere spelers is het seizoen voorbij, zo vertelt Heitinga. ' 'Ahmetcan (Kaplan, red.) is sowieso voor de rest van het seizoen eruit. Kian (Fitz-Jim, red.) gaan we ook niet meer terugzien dit seizoen', aldus Heitinga. Van laatstgenoemde werd vrijdagmiddag bekend dat hij vanwege een enkelblessure niet meer in actie komt dit seizoen.

Ajax moet het in Eindhoven ook doen zonder Edson Álvarez. De Mexicaan zit een schorsing uit tegen PSV. Heitinga bevestigde vrijdagmiddag dat Calvin Bassey de positie van Álvarez inneemt tegen de Eindhovenaren.

Kraker tussen Ajax en PSV

Het duel tussen PSV en Ajax is een strijd om plaats twee in de Eredivisie. De nummer twee krijgt aan het einde van het seizoen een ticket voor de derde voorronde voor de Champions League en dus staat er veel op het spel. Lees hier meer over de strijd om het Champions League-ticket en de belangen die daarbij komen kijken.

Denk jij dat Ajax wint op bezoek bij PSV?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.