Fitz-Jim minstens drie maanden uit de roulatie door enkelblessure

door Timo Suur 116

Bron Ajax.nl

Fitz-Jim minstens drie maanden uit de roulatie door enkelblessure

door Timo Suur 116

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Kian Fitz-Jim ligt naar verwachting minstens drie maanden uit de roulatie bij Ajax in verband met een enkelblessure. De middenvelder liep letsel op aan zijn rechterenkel tijdens de training van woensdag. Dit meldt de Amsterdamse club via de officiële kanalen.

Fitz-Jim kwam dit seizoen vier keer in actie namens Ajax 1. In de uitwedstrijd tegen NEC mocht hij invallen en ook in de wedstrijd tegen SC Cambuur kwam de middenvelder binnen de lijnen. In de TOTO KNVB Beker stond hij in de basis tegen FC Den Bosch en mocht een kleine tien minuten meedoen tegen De Graafschap.

Vorige week liet Fitz-Jim zich nog uit over zijn situatie bij Ajax. Hij sprak de ambitie uit om meer minuten te maken in het eerste elftal van de Amsterdammers. ''Ik denk dat je als mens nooit echt tevreden bent met wat je hebt en dat je altijd meer wilt. Op dat punt zit ik nu. Ik heb mijn debuut gemaakt en ik wil meer', zo zei de middenvelder. Hij weet dat de concurrentie op zijn plek moordend is. 'Ik heb nog een aantal jongens voor mij in de selectie. Dat is lastig. En nu ook met het speelschema is het lastig. Maar ik doe mijn best en als mijn moment komt, dan sta ik er.'

'Meer minuten in de Eredivisie zou ideaal zijn'

Fitz-Jim denkt dat hij toe is aan een nieuwe stap, maar wil het woord 'verhuur' niet hardop uitspreken. 'Maar meer minuten in de Eredivisie zou ideaal zijn', zo besluit hij. De middenvelder is wel bezig met de toekomst. 'Het liefst blijf ik bij Ajax. Maar als ik deze zomer verhuurd word, dan is dat het.'

Denk jij dat Ajax wint op bezoek bij PSV?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.