Rensch: 'Ben nog niet klaar bij Ajax en wil hier nog veel laten zien'

door Bart Veenstra 230

Bron ELF Voetbal Magazine

Rensch: 'Ben nog niet klaar bij Ajax en wil hier nog veel laten zien'

door Bart Veenstra 230

Bron ELF Voetbal Magazine

Laatst geüpdatet

Devyne Rensch lijkt voorlopig nog speler te blijven van Ajax. Dat laat de rechtsback van de Amsterdamse club weten in een interview met ELF Voetbal. In dat interview gaat hij in op meerdere onderwerpen, waar zijn toekomst er één van is.

'Ik heb absoluut ambities en toekomstdoelen', zegt Rensch allereerst. 'Maar deze wil ik liever voor mezelf houden. Ik lig nog tot medio 2025 vast bij Ajax. Ik ben nog niet klaar hier en wil hier nog veel laten zien', aldus Rensch, die in de belangstelling staat van onder meer Arsenal en Liverpool. Mogelijk komt het - gezien de woorden van Rensch - voorlopig nog niet van een vertrek bij Ajax. Bovendien zou Ajax het contract van Rensch willen verlengen.

In het interview met ELF Voetbal gaat Rensch ook in op zijn positie als rechtsback. In de jeugd speelde het talent namelijk altijd als centrale verdediger of als verdedigende middenvelder. 'Pas bij de senioren bij Ajax werd ik rechtsback. Ik heb me een eigen stijl aangeleerd. Ik bezat altijd al de drang naar voren en ben blij dat ik die kansen bij Ajax mag pakken. Vermoeiend? Absoluut. Na haast iedere wedstrijd zit ik stuk', vertelt de Ajax-verdediger.

Muziek in de kleedkamer van Ajax

Een ander onderwerp waar Rensch het over heeft, is muziek. 'Voor elke wedstrijd vind ik het heerlijk om met oortjes in te ontspannen', zegt Rensch, die een voorkeur heeft voor hiphop. 'Amerikaanse en Nederlandse. In de kleedkamer bij Ajax is Kenneth Taylor de dj. Toen Daley Blind in de winterstop naar Bayern M:unchen vertrok, heeft Kenneth zijn taak overgenomen. Hij houdt rekening met iedereen. Hij draait niet alleen Nederlandse en Amerikaanse rap, maar ook Spaanse nummers. Wie de beste dj is? Ik vind Kenneth net iets beter. Hij draait ook de nieuwe, Nederlandse hiphop', besluit de muziekliefhebber van Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.