Mino Raiola overleden op 54-jarige leeftijd; Familie bevestigt trieste nieuws

door Brent Tomassen 366

Bron Voetbal International

Mino Raiola overleden op 54-jarige leeftijd; Familie bevestigt trieste nieuws

door Brent Tomassen 366

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Mino Raiola is overleden, zo meldt Voetbal International zaterdagmiddag. Het kantoor van Raiola heeft de dood van de zaakwaarnemer zaterdag om 16.00 uur bevestigd. De geboren Italiaan is 54 jaar geworden.

Eerder deze week meldden verscheidene Italiaanse bronnen al het overlijden van Raiola. Dit bleek toen nog niet waar te zijn, zo bevestigde zijn rechterhand José Fortes Rodriguez aan de NOS. Wel zou de belangenbehartiger van onder meer Ryan Gravenberch en Brian Brobbey de laatste dagen hebben moeten vechten voor zijn leven. Inmiddels is het overlijden ook door de familie bevestigd.

Mino Raiola (1967) werd geboren in Italië, maar groeide op in Haarlem. In zijn jonge jaren werkte hij in het Italiaanse restaurant van zijn ouders. In 1987 startte de toekomstig spelersmakelaar zijn eerste bedrijf: Intermezzo.

De spelersbegeleider groeide uit tot één van de bekendste in zijn vakgebied en nam tal van wereldsterren als Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba en Erling Haaland onder zijn hoede. Ook Nederlandse spelers als Matthijs de Ligt staan onder contract bij de topagent.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.