'Bayern sprak met Raiola, deals voor Gravenberch en Mazraoui naderen'

door BadembaBarrie 16

Bron Fabrizio Romano

'Bayern sprak met Raiola, deals voor Gravenberch en Mazraoui naderen'

door BadembaBarrie 16

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui lijken beiden voor een overstap naar Bayern München te staan. Vertegenwoordigers van Der Rekordmeister reisden donderdag af naar Monaco om met Mino Raiola, zaakwaarnemer van beide Ajacieden, te praten. Die gesprekken waren dermate positief dat een akkoord dichtbij is, zo meldt Fabrizio Romano op Twitter.

Voor Mazraoui zou een akkoord ook een overstap betekenen, gezien de rechtsback Ajax na dit seizoen transfervrij achter zich laat. Gravenberch heeft nog een contract tot de zomer van 2023, dus in zijn geval is ook de medewerking van Ajax vereist om een overgang tot stand te brengen. Beide spelers zijn echter 'heel dicht bij een overstap', aldus Romano.

Dat Bayern bovengemiddeld gecharmeerd is van Gravenberch en Mazraoui is al langer bekend. Zeker eerstgenoemde wordt de laatste weken nadrukkelijk met de Duitse topclub in verband gebracht. Voor Mazraoui leek FC Barcelona lange tijd de beste papieren te hebben, maar na het gesprek dat de rechtsback zelf met Bayern had op 21 maart en het gesprek van donderdag met Raiola, lijkt München zijn nieuwe bestemming te worden.

Ajax en Bayern nog niet akkoord

Voor Gravenberch liggen de zaken zoals gezegd iets gecompliceerder. Ajax en Bayern dienen een akkoord te bereiken over een transfersom voor de middenvelder, maar dat akkoord laat voorlopig nog op zich wachten. Volgens de laatste berichtgeving aast Ajax op zo'n 25 miljoen euro, terwijl Bayern maar 15 miljoen aan gegarandeerd geld wil bieden. Ajax zou bovendien nog één ultieme poging willen wagen om Gravenberch zijn contract te laten verlengen, al heeft de speler zelf zijn zinnen naar verluidt op een transfer naar Zuid-Duitsland gezet.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.