Meulensteen komt definitief niet naar Ajax, rol in toekomst niet uitgesloten

door Bart Veenstra 63

Bron De Telegraaf

Meulensteen komt definitief niet naar Ajax, rol in toekomst niet uitgesloten

door Bart Veenstra 63

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

René Meulensteen komt de technische staf van Ajax definitief niet versterken. De oefenmeester was in beeld om samen met John Heitinga de staf van Ajax te versterken, maar een mogelijke overgang wordt door de Australische voetbalbond geblokkeerd, zo meldt De Telegraaf.

Meulensteen had eerder al zijn ja-woord gegeven aan de nationale ploeg van Australië, waar hij een belangrijke rol heeft naast bondscoach Graham Arnold. Zodoende liet hij Ajax-directeur Edwin van der Sar donderdagavond weten dat hij Ajax niet kan helpen.

Meulensteen komt zelf ook met reactie

'Ik heb het er met Edwin over gehad en ik zou hem graag hebben geholpen, maar het is op dit moment niet mogelijk om ook een rol bij Ajax te vervullen', reageert Meulensteen tegenover De Telegraaf. 'Ik had al aangegeven dat Graham en ik zouden doorgaan bij het nationale team. Het is helaas geen optie.'

Een rol bij Ajax in de toekomst is voor Meulensteen nog wel een optie. In het verleden was Meulensteen assistent-trainer bij Manchester United in de tijd dat Sir Alex Ferguson daar nog de manager was. In de afgelopen jaren werkte Meulensteen in landen als India, Israël, de Verenigde Staten, Rusland en dus Australië.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.