Van der Sar houdt opties open, Reiziger leidt vrijdag training

door Gino Haverkamp 420

Bron ESPN

Van der Sar houdt opties open, Reiziger leidt vrijdag training

door Gino Haverkamp 420

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Edwin van der Sar sluit niet uit dat er intern gezocht wordt naar een nieuwe hoofdcoach. Evenmin sluit hij uit dat een trainer van buitenaf wordt aangetrokken. Derhalve durft de CEO van Ajax niet te zeggen wie er zondag op de bank zit. Voor vrijdag neemt Michael Reiziger de honneurs waar tijdens de trainingen.

'We zijn ermee bezig', luiden de woorden van Van der Sar bij ESPN. Eerlijkshalve erkent de oud-doelman dat het gelijkspel (1-1) tegen FC Volendam. 'Je bent altijd met scenario's bezig en je kan niet alleen van punt A uitgaan. Ik zeg niet dat we extern kijken, maar beide opties liggen open.'

Vooralsnog heeft Michael Reizger de leiding over Ajax 1, samen met Richard Witschge. Zij leiden de training van morgen en Reiziger heeft ook de eindverantwoordelijkheid over Ajax als er voor zondag, wanneer Excelsior de tegenstander van dienst is, geen nieuwe coach is gevonden.

Wordt Peter Bosz nieuwe trainer van Ajax?

Van der Sar houdt letterlijk alle opties open. Niet alleen laat hij zich uit over of de nieuwe trainer al bij Ajax werkt of van buitenaf komt, ook de duur van het eventuele dienstverband staat niet vast. 'Het kan tot het einde van het seizoen zijn, maar ook voor daarna.' Van der Sar gaat in ieder geval niet op namen in. Ook niet op de suggestie dat Peter Bosz een eventuele kandidaat zou zijn. 'Je kan allerlei namen noemen, maar ik ga nu niet op namen in.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.