Manchester United bevestigt: Van der Gaag assistent van Ten Hag

door Bart Veenstra 81

Bron Manchester United

Manchester United bevestigt: Van der Gaag assistent van Ten Hag

door Bart Veenstra 81

Bron Manchester United

Laatst geüpdatet

Manchester United heeft maandagochtend via de officiële kanalen bevestigd dat Mitchell van der Gaag assistent-trainer wordt bij de Engelse club. Daarnaast is ook Steve McClaren toegevoegd aan de technische staf van manager Erik ten Hag.

Van der Gaag was in het afgelopen seizoen assistent-trainer van Ten Hag bij Ajax, terwijl hij de twee seizoenen daarvoor de trainer was van Jong Ajax. Van der Gaag heeft bovendien ervaring in het Britse voetbal. Hij speelde twee seizoenen voor het Schotse Motherwell. In Nederland was Van der Gaag verder actief voor FC Eindhoven, Excelsior en NAC Breda. Sinds 2019 was hij werkzaam bij Ajax.

Het vertrek van Van der Gaag bij Ajax hing al langer in de lucht. In de afgelopen periode werd in de binnen- en buitenlandse pers al vaker geschreven dat Van der Gaag Ten Hag zou volgen naar Old Trafford.

Bij Ajax is Alfred Schreuder de opvolger van Ten Hag. Mogelijk voegt Schreuder in de komende periode nog een assistent-trainer toe aan zijn technische staf. De oefenmeester begint op 22 juni aan zijn nieuwe baan bij Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties