'Van der Gaag zal deel uitmaken van technische staf Ten Hag bij United'

door NielsOpdam 24

Bron Fabrizio Romano

'Van der Gaag zal deel uitmaken van technische staf Ten Hag bij United'

door NielsOpdam 24

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Mitchell van der Gaag gaat deel uitmaken van de technische staf van Erik ten Hag bij Manchester United. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano zondagavond op Twitter. Er wordt ook gewerkt aan het binnenhalen van Steve McClaren.

Ten Hag zal maandag aankomen in Manchester om het nieuwe hoofdstuk in zijn carrière te beginnen. Hij neemt Van der Gaag mee naar zijn nieuwe club. De naam van de huidige assistent-trainer van Ajax werd al lange tijd gelinkt aan een overstap naar Manchester United.

Hij werd al maanden als een belangrijke toevoeging van de staf gezien. Naar verwachting wordt ook Steve McClaren toegevoegd aan de technische staf van Ten Hag. Er zijn momenteel nog gesprekken gaande met de oud-trainer van onder andere FC Twente.

Van der Gaag sinds dit seizoen assistent van Ten Hag

Van der Gaag is sinds dit seizoen assistent-trainer van Ten Hag bij het eerste elftal van Ajax. Daarvoor was de oefenmeester sinds 2019 trainer van Jong Ajax. In een eerder stadium was Van der Gaag trainer van NAC Breda, Excelsior, FC Eindhoven, Ermis Aradippou, Belenenses en Maritimo Funchal.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties