Kudus met Ajax mee op trainingskamp naar Portugal

door Bart Veenstra 87

Bron Ajax

Kudus met Ajax mee op trainingskamp naar Portugal

door Bart Veenstra 87

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Mohammed Kudus reist met Ajax mee naar Portugal. De Amsterdamse club belegt daar een trainingskamp. De middenvelder behoort ook tot de Afrika Cup-selectie van Ghana, al lijkt het erop dat de Ghanees niet mee zal doen aan dat toernooi.

Op beelden van Ajax op sociale media is te zien dat Kudus het vliegtuig instapt richting Portugal. In het Zuid-Europese land zal Ajax zich middels een trainingskamp voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Kudus lijkt 'gewoon' onderdeel te zijn van dat trainingskamp.

Kudus brak in de interlandperiode in november zijn rib en kwam zodoende in de laatste weken voor de winterstop niet meer in actie. Of de middenvelder volledig hersteld is en weer volledig kan meetrainen, is nog niet bekend.

Ook Lisandro Martínez vliegt mee naar Portugal. De Argentijnse verdediger viel vlak voor de winterstop uit met een hamstringblessure. Volgens De Telegraaf is deze blessure ernstiger dan verwacht. Om die reden worden de uitduels met FC Utrecht en PSV - op 16 en 23 januari - een race tegen de klok. Verder vliegt ook Noussair Mazraoui - die eveneens kampte met een blessure - mee naar Portugal.

Oefenen tegen Hajduk Split

Ajax speelt tijdens het trainingskamp in Portugal minstens één oefenwedstrijd. Aankomende zondag spelen de Amsterdammers tegen het Kroatische Hajduk Split. Ziggo Sport zendt dit oefenduel vanaf 14.30 uur uit.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties