Martínez mogelijk langer aan de kant: 'Blessure ernstiger dan verwacht'

door Bart Veenstra 105

Bron De Telegraaf

Martínez mogelijk langer aan de kant: 'Blessure ernstiger dan verwacht'

door Bart Veenstra 105

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax moet het mogelijk langer dan gehoopt stellen zonder Lisandro Martínez. Dat meldt De Telegraaf maandagochtend. De ochtendkrant schrijft dat de hamstringblessure die Martínez op 19 december in De Klassieker opliep, ernstiger dan verwacht is.

Tijdens zijn verblijf in Argentinië in de afgelopen periode werd Martínez doorbehandeld. Daar werd duidelijk dat het meespelen van de Argentijnse verdediger in de uitwedstrijden tegen FC Utrecht (zondag 16 januari) en PSV (zondag 23 januari) een race tegen de klok lijkt te worden.

Martínez ontbrak vanwege zijn blessure al tijdens het thuisduel met Fortuna Sittard. In die wedstrijd werd hij vervangen door Perr Schuurs. Ajax-trainer Erik ten Hag zou er ook voor kunnen kiezen om Daley Blind naar het centrum te halen en Nicolás Tagliafico op te stellen als linksback.

Ajax mist ook Haller tegen FC Utrecht en PSV

Ajax moet het in de duels met FC Utrecht en PSV ook doen zonder de Afrika Cup-gangers. Dat houdt in dat André Onana en Sébastien Haller ontbreken in Utrecht en Eindhoven. Of Mohammed Kudus definitief meedoet aan de Afrika Cup is nog niet bekend.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties