Heitinga kiest tegen FC Twente opnieuw voor dezelfde elf namen

door Brent Tomassen 56

Heitinga kiest tegen FC Twente opnieuw voor dezelfde elf namen

door Brent Tomassen 56

Laatst geüpdatet

John Heitinga kiest tegen FC Twente voor dezelfde elf namen als in de 3-1 overwinning op FC Utrecht. Hierdoor zal Owen Wijndal opnieuw de linkback zijn en start Steven Bergwijn als aanvallende middenvelder in Enschede.

Gerónimo Rulli is de doelman in Enschede. Voor hem staan Devyne Rensch, Jurriën Timber, Jorrel Hato en Wijndal in de verdediging. Op het middenveld kiest Heitinga voor Edson Álvarez, Bergwijn op tien en Kenneth Taylor.

Voorin wordt centrumspits Brian Brobbey geflankeerd door Mohammed Kudus en Dusan Tadic. Steven Berghuis, die terugkeert van een blessure, zal tegen FC Twente op de bank beginnen. Francisco Conceição ontbreekt nog altijd door een kwetsuur.

Ajax heeft nog een kleine kans om tweede te worden en daarmee een ticket voor de derde voorronde van de Champions League te veroveren. Daarvoor moeten de Amsterdammers zelf winnen van FC Twente en zal PSV moeten verliezen op bezoek bij AZ.

Opstelling Ajax: Rulli; Rensch, Timber, Hato, Wijndal; Álvarez, Bergwijn, Taylor; Kudus, Brobbey, Tadic.

Denk jij dat Ajax de Eredivisie alsnog eindigt als nummer twee?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.