Heitinga blij bij Ajax: 'Uiteindelijk gezamenlijk doel om stappen te maken in de organisatie'

door NielsOpdam 42

Bron Ajax TV

Heitinga blij bij Ajax: 'Uiteindelijk gezamenlijk doel om stappen te maken in de organisatie'

door NielsOpdam 42

Bron Ajax TV

Laatst geüpdatet

John Heitinga is blij met zijn contractverlenging en ziet het als een gezamenlijk doel met Ajax om stappen te maken binnen de organisatie. Dat vertelt de trainer van Jong Ajax, die tot medio 2025 heeft bijgetekend, in gesprek met Ajax TV.

Heitinga geeft aan blij te zijn met zijn contractverlenging en noemt het een speciaal moment. De Jong Ajax-trainer zag zijn contractverlenging wel een beetje aankomen. 'Ik weet natuurlijk wel waar ik mee bezig ben. Waar je als voetballer jezelf wil ontwikkelen, heb ik ook dit vak omarmd en wil ik mezelf hier ook verder ontwikkelen.'

De oefenmeester is blij dat hij als echte Ajacied door mag gaan binnen de Amsterdamse club. 'Ik ben een jongen, die hier op hele jonge leeftijd al was en vervolgens heb je die hele jeugdopleiding doorlopen. Dan zie je nu ook dat de club niet alleen bezig is met het ontwikkelen en opleiden van spelers, maar ook van trainers.'

'Gezamenlijk doel om stappen te maken in deze organisatie'

Met de contractverlenging van Heitinga geeft Ajax een duidelijk signaal af aan de trainer van het beloftenteam. 'Als er vertrouwen wordt uitgesproken, dan is het uiteindelijk ook een gezamenlijk doel om stappen te maken in deze organisatie', sluit de Ajacied af.

Sportbookies behaalde afgelopen weekend een percentage van 91% aan correcte wedtips. Bekijk de beste wedtips voor het WK nu!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.