Haller voor de tweede maal succesvol geopereerd aan teelbaltumor

door BadembaBarrie 44

Bron Sébastien Haller

Haller voor de tweede maal succesvol geopereerd aan teelbaltumor

door BadembaBarrie 44

Bron Sébastien Haller

Laatst geüpdatet

Sébastien Haller heeft ook de tweede operatie aan zijn teelbaltumor succesvol doorstaan. Dat laat de spits weten via zijn eigen sociale mediakanalen. De Ivoriaan begint nu, eveneens voor de tweede maal, aan het revalidatieproces.

'Een nieuwe stap', schrijft Haller onder meer op zijn Twitteraccount. 'Operatie nummer twee is succesvol verlopen. Hartelijk dank aan het medische team voor hun dagelijks hulp. Ik kan niet wachten om aan het vervolg te beginnen', aldus de strijdbare oud-Ajacied, die lachend op foto's te zien is, naast het ziekenhuispersoneel en vanuit zijn ziekenhuisbed.

Haller moest een tweede operatie ondergaan, omdat de eerste operatie en de daaropvolgende chemotherapie niet genoeg bleken om de tumor volledig uit zijn lichaam te verwijderen. De hoop is dat de tweede operatie en de bijbehorende behandeling wel dat effect zullen sorteren.

Kort na transfer ziek

De teelbaltumor werd kort nadat Haller de overstap van Ajax naar Dortmund had gemaakt geconstateerd. De spits voelde zich tijdens de training niet goed en uit scans bleek dat hij een tumor had. Hij werd meteen opgevangen en behandeld en ging al vrij snel onder het mes. Daar is nu dus een tweede operatie bijgekomen. Hoe lang Hallers revalidatieproces is, hangt af van hoe succesvol de nieuwe ingrepen blijken te zijn.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.