Haller moet nog een operatie ondergaan: 'Gevecht is voor mij nog niet voorbij'

door NielsOpdam 23

Bron Sébastien Haller

Haller moet nog een operatie ondergaan: 'Gevecht is voor mij nog niet voorbij'

door NielsOpdam 23

Bron Sébastien Haller

Laatst geüpdatet

Sébastien Haller heeft aangekondigd dat hij nog een operatie moet ondergaan om een einde te maken aan de tumor in zijn testikels. Dat schrijft de oud-spits van Ajax op zijn Twitter-account. In de afgelopen periode onderging de oud-Ajacied een chemotherapie, maar de ziekte is nog niet weg.

Na de chemo zouden er verschillende mogelijkheden overwogen worden. 'Ik zeg je dat het gevecht voor mij nog niet voorbij is. Ik zal een operatie moeten ondergaan om een einde te maken aan deze tumor die me weghoudt van het veld', schrijft Haller woensdag.

'Ik wil jullie allemaal bedanken voor de steunbetuigingen en de kracht die jullie mij geven in deze beproeving. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal terug te zien!', sluit de Ivoriaanse spits zijn bericht op zijn sociale media af.

Op 8 juli kwam het bericht naar buiten dat er een tumor was ontdekt bij Haller. De voormalig spits van Ajax verliet toen het trainingskamp van zijn nieuwe club Borussia Dortmund. Even later werd er een tumor in zijn testikels ontdekt. Op 30 juli bleek deze tumor kwaadaardig te zijn.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.