Godts zet laatste stappen in revalidatie, vleugelaanvaller traint weer mee met de groep

door BadembaBarrie 78

Bron Ajax Showtime

Godts zet laatste stappen in revalidatie, vleugelaanvaller traint weer mee met de groep

door BadembaBarrie 78

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Mika Godts traint weer mee met de groep bij Ajax. De aanvaller zet daarmee de laatste stap in de revalidatie van zijn hamstringblessure. De hoop is dat hij op korte termijn ook weer aan kan sluiten bij de wedstrijdselectie.

Godts traint nog niet honderd procent mee met de groep. De partijvormen laat hij momenteel nog aan zich voorbij gaan. Het is op het moment van schrijven nog niet duidelijk hoe lang Godts' rentree bij de wedstrijdselectie op zich zal laten wachten, maar het moge duidelijk zijn dat hij dicht tegen dat moment aan zit.

De naderende rentree van de jonge Belg is goed nieuws voor Ajax. De Amsterdammers zaten al niet breed in de vleugelaanvallers en zagen kort na het duel met PSV ook nog aanvoerder Steven Bergwijn wegvallen. Carlos Forbs verving hem tegen sc Heerenveen, maar zijn optreden in die wedstrijd kwam hem op veel kritiek te staan. Vanuit de jeugd heeft ook Jaydon Banel de laatste tijd meermaals minuten gemaakt op de vleugels.

Godts sinds december geblesseerd

Godts raakte begin december geblesseerd, in het uitduel met FC Den Bosch. De linksbuiten, die zijn ploeg kort voor zijn blessure nog terug had gebracht tot 3-3, deed een ultieme poging de bal binnen te houden. Daarbij schoot het in zijn hamstring. Nu, zo'n tweeënhalve maand later, staat Godts dus weer op het veld met zijn teamgenoten.

Bademba Barrie (X: @Bademba__Barrie | E-mail: B.Barrie@Ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.