'Daramy vertrekt op huurbasis naar FC Kopenhagen'

door Gino Haverkamp 360

Bron Fabrizio Romano

'Daramy vertrekt op huurbasis naar FC Kopenhagen'

door Gino Haverkamp 360

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Mohamed Daramy laat Ajax tijdelijk achter zich, zo laat transferjournalist Fabrizio Romano weten. De Deense vleugelaanvaller keert terug naar eigen land en gaat spelen voor FC Kopenhagen, dat hem huurt van Ajax. Ook De Telegraaf meldt het nieuws.

Met het oog op het WK zou de twintigjarige Deen terug willen keren bij FC Kopenhagen, de club waar Ajax een jaar geleden nog twaalf miljoen euro aan betaalde om zich te verzekeren van de diensten van Daramy. De aanvaller hoopt in Kopenhagen meer kans op speeltijd te krijgen.

De transfer is slechts een kwestie van tijd, zo verzekert Romano. Zowel Ajax als Daramy zijn al akkoord met FC Kopenhagen, dat geen koopoptie heeft in het huurcontract van de aanvaller. Hij wordt naar verwachting deze week gekeurd.

Daramy kiest eieren voor zijn geld

Het uitzicht op speeltijd is dit seizoen niet groot voor Daramy, die in het vorige seizoen ook slechts twaalf competitiewedstrijden speelde. Met de komst van Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Francisco Conceição en de al sterke bezetting die er in de aanval was, heeft Daramy waarschijnlijk eieren voor zijn geld gekozen in de hoop op meer minuten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.