Branie: ‘Welke trainer durft deze verdeelde Ajax-selectie nu over te nemen?’

door Thijs Zwagerman 312

Bron Ajax Showtime

Branie: ‘Welke trainer durft deze verdeelde Ajax-selectie nu over te nemen?’

door Thijs Zwagerman 312

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder is ontslagen als trainer van Ajax. In een ingelaste morning after-editie van de Ajaxpodcast Branie praten presentator Menno Pot, Het Parool-verslaggever Dick Sintenie en Ajax Showtime-redacteur Thijs Zwagerman na over de avond waarop de bom barstte.

Wat voltrok zich donderdagavond na de wedstrijd in de perszaal? Sintenie was erbij en hoorde ook tot het groepje journalisten dat door aanvoerder Dusan Tadić te woord werd gestaan op het parkeerdek. Pot stond in de metro toen het nieuws van Schreuders ontslag bekend werd: 'De metro barstte spontaan in juichen uit, maar vergis je niet: een trainersontslag kost je bíjna altijd het seizoen.'

Sintenie ziet dat ook zo: 'Ik denk dat Ajax gisteravond afstand heeft gedaan van de landstitel.' De belangrijkste vraag: hoe nu verder? Sintenie: 'Het is bijna zeker dat John Heitinga zondag als interimtrainer debuteert bij Excelsior – Ajax.' En daarna? Branie bespreekt de opties – en komt daar ongetwijfeld nog op in de reguliere maandagpodcast.

Branie is dit seizoen elke maandagmiddag om 12.00 uur én op de ochtend na Europese wedstrijden te beluisteren via Spotify, iTunes en onze website. Luister de extra ingelaste aflevering naar aanleiding van het ontslag van Schreuder nu!

Thijs Zwagerman (Twitter: @ThijsZwagerman | e-mail: t.zwagerman@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.