Branie: Is dan echt álles goed aan Ajax?

door Terrence Riepma 67

Bron Het Parool

Branie: Is dan echt álles goed aan Ajax?

door Terrence Riepma 67

Bron Het Parool

Laatst geüpdatet

Ajax heeft een absolute topweek achter de rug! Zo won de ploeg van Erik ten Hag zowel in de Champions League van Borussia Dortmund als in de Eredivisie van PSV. In Branie bespreekt presentator Menno Pot de succesweek van Ajax met Het Parool-journalist Dick Sintenie en Bart Veenstra, hoofdredacteur van Ajax Showtime.

De aandacht gaat uiteraard als eerste uit naar de topper tussen Ajax en PSV. Zo wordt onder anderen de reddingen van Remko Pasveer in de openingsfase besproken, maar ook gaan de mannen in op de uitstekende vorm van Sébastien Haller, maar ook de juist tegenvallende vorm van Ryan Gravenberch. Steven Berghuis, die wederom trefzeker was namens de Amsterdamse topclub, komt eveneens aan bod in de podcast.

Ook wordt er in Branie teruggeblikt op de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Borussia Dortmund. Hoe kwam het nou toch dat de ploeg van Ten Hag ook hier wat zoekend begon aan het duel, en was de overwinning wel zo bijzonder, gezien de Bundesliga-club zestiende staat in de UEFA-ranking? Ook wordt er besproken hoe ver Ajax in Europa kan komen dit seizoen, nu overwintering in het miljardenbal bijna binnen is.

Overmars (én Ten Hag) naar Newcastle United?

Tot slot: hoe staat het ervoor met de geruchten rondom Marc Overmars en Newcastle United? Afgelopen week kwam het in de media naar buiten dat de directeur voetbalzaken van Ajax de gesprekken heeft geopend met de recentelijk overgenomen Premier League-club. Wat betekent dit voor Overmars, en zou hij eventueel Ten Hag met zich meenemen als hij ook daadwerkelijk vertrekt? Beluister het allemaal hieronder in een nieuwe aflevering van Branie!

De nieuwste aflevering van Branie is dit seizoen elke maandagmiddag vanaf 12.00 uur te beluisteren via Spotify, iTunes en onze website. Luister de aflevering nu!

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties