Geruchtenmolen: 'Overmars opent gesprekken met Newcastle'

door NielsOpdam 318

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Overmars opent gesprekken met Newcastle'

door NielsOpdam 318

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent Ajax stoppen. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 24 oktober
'Overmars opent gesprekken met Newcastle'

Marc Overmars heeft de gesprekken met Newcastle United geopend, zo meldt The Daily Mirror. De Ajax-directeur kan in Newcastle de nieuwe 'director of football' worden. 'En, volgens bronnen in Nederland, wil Overmars Ajax-coach Erik ten Hag meenemen.' Volgens het Engelse medium zullen de persoonlijke voorwaarden geen probleem zijn tijdens de gesprekken. Naar verluidt verwacht hij zijn inkomsten te verviervoudigen in Newcastle. Toch is Overmars niet de enige kandidaat, ook Luis Campos - sportief directeur van Lille OSC - en Michael Edwards van Liverpool maken kans. Laatstgenoemde verlaat Liverpool aan het einde van dit seizoen.

Donderdag 21 oktober
'Antony wekt interesse op bij Bayern München en Manchester City'

Antony heeft de interesse opgewekt van Bayern München en Manchester City, zo schrijft Calciomercato. De Braziliaanse vleugelaanvaller kent tot nu toe een indrukwekkend seizoen bij Ajax en mag daarom rekenen op belangstelling van Europese topclubs. Volgens Transfermarkt wordt de marktwaarde van Antony vooralsnog geschat op 25 miljoen euro.

Woensdag 20 oktober
'Ajax overweegt Van de Beek te huren'

Volgens Ekrem Konur overweegt Ajax het om Donny van de Beek terug te halen naar Amsterdam. Dat schrijft de journalist woensdagavond op Twitter. 'Ajax overweegt Donny van de Beek te huren van Manchester United', schrijft Konur. Hij meldt daarnaast ook dat er Premier League-clubs geïnteresseerd zijn in de diensten van de oud-Ajacied.

Dinsdag 19 oktober

'Ajax nog altijd concrete gegadigde in strijd om Pepi'

Ajax is volgens het Amerikaanse medium CBS Sports nog altijd een 'concrete gegadigde' in de strijd om Ricardo Pepi. De spits van FC Dallas bereikte al een persoonlijk akkoord met VfL Wolfsburg, maar een transfer naar de Duitse club is nog lang niet zeker. Pepi heeft bij FC Dallas nog een contract tot medio 2026 en de Amerikaanse club wil dan ook stevig onderhandelen met geïnteresseerde clubs. Het liefst behoudt men de spits tot na het WK van 2022, omdat men hoopt dat de waarde van Pepi dan nog flink zal stijgen. Naar verluidt zou een bod van dertien miljoen euro nu voldoende moeten zijn. Ook Borussia Dortmund en Bayern München zouden Pepi nadrukkelijk volgen.

Bookmaker: Ajax de nipte favoriet voor het duel met Borussia Dortmund

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties