Berghuis na halfuur geblesseerd naar de kant tijdens Nederland - België

door Jesse ter Haar 49

Bron AS

Berghuis na halfuur geblesseerd naar de kant tijdens Nederland - België

door Jesse ter Haar 49

Bron AS

Laatst geüpdatet

Steven Berghuis heeft de strijd tijdens Nederland - België na een halfuur moeten staken. De Ajacied begon in de basis op het middenveld van het Nederlands elftal, maar hij moest zich in de eerste helft al laten vervangen. Er wordt gesproken over een rugblessure.

Drie dagen geleden zag de wereld er voor Berghuis totaal anders uit. Toen begon hij op de bank, maar moest hij in de eerste helft al invallen voor de toen geblesseerd geraakte Teun Koopmeiners. Hij heeft - zo bleek later - een hersenschudding opgelopen. Berghuis kwam zodoende tot 69 speelminuten tijdens Polen - Nederland.

Des te groter zal de domper voor Berghuis zijn nu hij naar de kant moest. Hij kreeg - in de laatste wedstrijd van het Nederlands elftal tot de start van het WK - een kans in de basis. In het eerste halfuur kwam de linkspoot energiek voor de dag, maar hij kon de wedstrijd dus niet uitspelen.

Het Nederlands elftal begon de wedstrijd met maar liefst zes Ajacieden in de basis. Naast Berghuis deden ook Remko Pasveer, Jurriën Timber, Daley Blind, Davy Klaassen en Steven Bergwijn mee. Devyne Rensch, Kenneth Taylor en Brian Brobbey begonnen op de bank.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.