Bayern-directeur bevestigt komst Gravenberch: 'De deal is rond'

door Gino Haverkamp 232

Bron BILD

Bayern-directeur bevestigt komst Gravenberch: 'De deal is rond'

door Gino Haverkamp 232

Bron BILD

Laatst geüpdatet

De transfer van Ryan Gravenberch naar Bayern München is rond, zo meldt directeur Hasan Salihamidzic van de club aan BILD. Veel details geeft hij niet prijs. Ook melden zowel Ajax als Bayern München niets via de officiële kanalen.

'Hij heeft getekend, de deal is rond', aldus Salihamidzic. 'We zijn erg blij dat hij nu een speler van ons is. Hij is een van de grootste talenten van Europa. Iedereen zat achter hem aan.' De transfer moet Ajax minimaal negentien miljoen euro opleveren.

Gravenberch gaf vrijdag al aan een contract te tekenen bij de Duitse recordkampioen. Hij was op dat moment al in Duitsland om het laatste papierwerk af te ronden. 'Bayern is een hele grote club, ik denk dat je hier grote titels moet winnen. Dat is ook wat ik verwacht. Ik ben blij dat ik hier nu in München ben', zei hij.

Gravenberch komt Mazraoui tegen in München

De twintigjarige middenvelder is de tweede Ajacied die deze zomer naar München trekt. Eerder werd Noussair Mazraoui al aangetrokken. In tegenstelling tot bij Gravenberch, betaalde de club niets voor Mazraoui. De verdediger liep namelijk uit zijn Amsterdamse contract.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties