'Arsenal verhoogt bod op Martínez tot 40 miljoen euro'

door Bart Veenstra 1108

Bron De Telegraaf

'Arsenal verhoogt bod op Martínez tot 40 miljoen euro'

door Bart Veenstra 1108

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Arsenal heeft een nieuw bod gedaan op Ajax-verdediger Lisandro Martínez. Volgens De Telegraaf heeft de Londense topclub een bod gedaan van veertig miljoen euro, inclusief bonussen. Ajax op zijn beurt verlangt echter een transfersom van vijftig miljoen euro vast.

'Bronnen rondom Arsenal melden dat de Londense club het eerste bod van 25 miljoen euro van weken geleden officieel heeft verhoogd tot 40 miljoen euro, inclusief bonussen', open De Telegraaf. Arsenal hoopt met zijn nieuwe poging het eveneens geïnteresseerde Manchester United af te troeven. De nieuwe club van Erik ten Hag focust zich op dit moment nog op het binnenhalen van Frenkie de Jong.

Spel rondom transfers Ajax

Ajax wil naar verluidt een transfersom van vijftig miljoen euro ontvangen voor Martínez en om die reden is het de vraag of het tweede bod van Arsenal Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar aan het twijfelen brengt. Volgens De Telegraaf zou het wel of niet verkopen van Martínez een signaal af kunnen geven naar spelers die overwegen te vertrekken of naar spelers die in de belangstelling staan van Ajax.

Op dit moment heeft Ajax nog geen nieuwe spelers aangetrokken en dat zou - in combinatie met een eventuele uitverkoop - het minder interessant maken om naar Ajax te komen of bij Ajax te blijven. Arsenal gaat er op zijn beurt wel vanuit dat het nieuwe bod een transfer van Martínez in ieder geval bespreekbaar zou maken.

De technische leiding van Ajax wil trainer Alfred Schreuder een selectie geven waarmee Ajax opnieuw kampioen kan worden en waarmee kan worden overwinterd in Europa. Men weet echter ook dat elke speler tegen de juiste prijs te koop is. Martínez zou vijftig miljoen euro moeten kosten. Datzelfde geldt voor Jurriën Timber, terwijl Ajax voor Antony zelfs tachtig miljoen euro verlangt. 'Komen de geboden transfersommen daarbij in de buurt, dan is het de vraag hoe financieel verantwoord het is om ’nee’ te blijven verkopen', schrijft De Telegraaf.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties