Ajax tegen Feyenoord wederom zonder Rensch: 'Hij is niet op tijd fit'

door Bart Veenstra 113

Bron De Telegraaf

Ajax tegen Feyenoord wederom zonder Rensch: 'Hij is niet op tijd fit'

door Bart Veenstra 113

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax moet het in de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen Feyenoord nog altijd stellen zonder Devyne Rensch. Dat meldt De Telegraaf dinsdagochtend. De rechtsback is niet op tijd fit voor de wedstrijd in de Rotterdamse Kuip.

'Hij is niet op tijd fit', zegt Heitinga, die volgens De Telegraaf waarschijnlijk weer de voorkeur geeft aan Jorge Sánchez op de rechtsbackpositie. De Mexicaan speelde afgelopen zondag als rechtsback tegen Go Ahead Eagles, terwijl hij voor de interlandperiode tegen Feyenoord ook al speelde op die positie.

Ook Ahmetcan Kaplan ontbreekt woensdag in De Kuip. 'Hij zal het hele seizoen niet meer in actie komen', zegt Heitinga. Verder kan de trainer van Ajax over een fitte selectie beschikken. Ook Steven Bergwijn is er dus gewoon bij. 'Steven Bergwijn heeft volle bak getraind, heeft geen reactie gekregen en kan starten.'

Heitinga ziet Feyenoord als favoriet

Voor het duel in Rotterdam ziet Heitinga Feyenoord als de favoriet. Simpelweg omdat de Rotterdammers op dit moment in een goede vorm verkeren. 'We zullen in alles top moeten zijn om Feyenoord te verslaan.'

Denk jij dat Ajax woensdag binnen 90 minuten weet te winnen van Feyenoord? Zet in en ontvang 3,00 keer je inzet terug als Ajax zonder verlenging weet te winnen!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.