Ajax reageert op Kudus-geruchten: 'Geen club officieel gemeld'

door BadembaBarrie 404

Bron Mike Verweij, Freek Jansen

Ajax reageert op Kudus-geruchten: 'Geen club officieel gemeld'

door BadembaBarrie 404

Bron Mike Verweij, Freek Jansen

Laatst geüpdatet

Mohammed Kudus lijkt toch niet op weg te zijn naar Everton. Er heeft zich volgens Ajax geen enkele club in Amsterdam gemeld voor de middenvelder en de club wil hem ook niet kwijt, zo stelt de club bij monde van Ajax-watchers Mike Verweij en Freek Jansen. Een vertrek van Kudus is voor Ajax 'in principe onbespreekbaar', stelt Verweij.

De reactie van Ajax volgt op de geruchten die vrijdag ontstonden over het vertrek van Kudus. De middenvelder werd door Footy Insider aan Everton gelinkt, een bericht dat Fabrizio Romano later op de dag kracht bijzette. De middenvelder zou persoonlijk al rond zijn met de club uit Liverpool, die met Ajax zou werken aan een huurconstructie met optie tot koop.

Vrijdagavond gaf Romano in VTBL meer details over de transfer, waarbij hij onder meer verzekerde dat Ajax en Everton er diezelfde dag nog uit zouden komen. Ajax ontkracht die berichtgeving nu dus en maakt duidelijk dat het de Ghanees international niet kwijt wil.

Lastige seizoenstart Kudus

Kudus kent bij Ajax een lastige start van het seizoen. De middenvelder draaide een sterke voorbereiding, maar stond tijdens de eerste drie officiële duels van het nieuwe seizoen nog niet één keer in de basis. In de Eredivisie viel hij in beide wedstrijden pas kort voor tijd in, iets waar hij zelf ogenschijnlijk ontstemd over was. Een transfer leek in dat opzicht geen gekke gedachte, maar Ajax lijkt er dus niets van te willen weten.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.