Ajax organiseert op maandag 5 augustus Open Dag: zie hier het programma!

door Bart Veenstra 23

Bron Ajax.nl

Ajax organiseert op maandag 5 augustus Open Dag: zie hier het programma!

door Bart Veenstra 23

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax organiseert op maandag 5 augustus de traditionele Open Dag. De Amsterdamse club laat in een persbericht op Ajax.nl weten dat je op die dag kunt leven als een Ajacied. Op de Open Dag worden de teams van Ajax gepresenteerd, vinden er optredens van diverse artiesten plaats en kun je als Ajacied debuteren in de Johan Cruijff ArenA.

Bestel het nieuwe Ajax-uitshirt in de Ajaxshop!

De Open Dag begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Op het Ziggo Dome plein worden van 12.00 tot 16.00 uur de teams van Ajax gepresenteerd. Het plein is vrij toegankelijk en wordt muzikaal verrijkt door verschillende artiesten, zo meldt Ajax. Om welke artiesten het gaat, wordt nog niet bekendgemaakt.

De A-selectie van Ajax wordt om 15.00 uur gepresenteerd. Om 13.30 uur worden de speelsters van de Ajax Vrouwen geïntroduceerd. Voor mensen die een hapje of drankje willen nuttigen is er ook goed nieuws. Aan de noordzijde van de Johan Cruijff ArenA zijn er verschillende cateringpunten, zo valt te lezen.

Debuteren als Ajacied

Van 10.00 tot 17.00 uur kun je een bijzondere route door de Johan Cruijff ArenA bewandelen, zo schrijft Ajax verder. 'Maak je debuut als Ajacied, door mee te doen aan de voetbalspellen, op de foto te gaan met de prijzen en je eerste Ajax-contract te ondertekenen', laat Ajax weten.

Voor 'Debuteren als een Ajacied' kunnen fans vanaf donderdag 4 juli (12.00 uur) gratis kaarten bestellen en een bijbehorend tijdslot reserveren. Dit is voor maximaal zes personen. De bestelde kaarten ontvang je vervolgens als mobile tickets in de Ajax app. Op dat ticket kun je ook je tijdslot vinden.

De ingang voor dit onderdeel is ingang Zuid G. Bij de ingang kunnen fans hun tickets tonen. Ajax laat weten dat kinderwagens niet zijn toegestaan voor dit onderdeel. In het stadion zijn op de route diverse cateringpunten geopend. 'De KNVB Standaardvoorwaarden en de huisregels van de Johan Cruijff ArenA zijn voor de Ajax Open Dag van kracht', aldus Ajax.

Zie hier hoe de volledige voorbereiding van Ajax er op dit moment uitziet.


Zet nu in op de EK-wedstrijden! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.