Ajax laat Daramy op huurbasis naar FC Kopenhagen terugkeren

door Bart Veenstra 75

Bron Ajax.nl

Ajax laat Daramy op huurbasis naar FC Kopenhagen terugkeren

door Bart Veenstra 75

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Mohamed Daramy het komende seizoen op huurbasis voor FC Kopenhagen uitkomt. De Deense aanvaller keert zodoende terug bij de club waar hij voorheen al speelde.

Op de officiële website laat Ajax weten dat het met FC Kopenhagen een akkoord heeft bereikt over de verhuur van Daramy aan de Deense club. De verhuur is per direct en heeft een looptijd van één seizoen. Zodoende keert Daramy volgend seizoen terug bij Ajax voor de voorbereiding op het seizoen 2023/24.

De Deen heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2026. Daramy werd vorig jaar voor zo'n twaalf miljoen euro nog overgenomen van FC Kopenhagen. Bij Ajax debuteerde Daramy vorig seizoen in het uitduel met PEC Zwolle. In totaal kwam hij tot nu toe toe zestien optredens in dienst van Ajax. De meeste minuten maakte hij als invaller. Tot nu toe scoorde Daramy drie doelpunten voor Ajax.

Reactie Daramy op terugkeer bij FC Kopenhagen

Op de website van FC Kopenhagen reageert Daramy op zijn tijdelijk terugkeer bij de Deense topclub. 'Het zal geweldig zijn om weer thuis te komen in Kopenhagen. Ik kijk er naar uit om het kampioenschap te veroveren, de beker te winnen en de Champions League te bereiken.'

'Ik weet wat er van me wordt verwacht en ik weet dat ik hard moet werken om dat waar te maken', gaat Daramy verder. 'FC Kopenhagen is in veel opzichten een thuis voor mij en ik kijk er naar uit om iedereen weer te zien en niet in de laatste plaats de fans in Parken (stadion FC Kopenhagen, red.).'

Sportbookies had dinsdag alle voetbalwedtips juist. Check de voorspellingen voor vandaag!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties