'Ajax en Wijndal komen eruit, Amsterdammers betalen tien miljoen aan AZ'

door BadembaBarrie 745

Bron De Telegraaf

'Ajax en Wijndal komen eruit, Amsterdammers betalen tien miljoen aan AZ'

door BadembaBarrie 745

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Owen Wijndal lijkt de nieuwe linksback van Ajax te gaan worden. De Amsterdammers hebben een overeenstemming weten te vinden met de speler en zijn kamp, zo meldt De Telegraaf. De transfersom van tien miljoen die AZ voor de verdediger verlangde, was vervolgens een formaliteit.

Wijndal tekent binnen enkele dagen naar verwachting een contract voor vijf jaar in de Johan Cruijff ArenA. Eerder meldde De Telegraaf al dat Ajax wat betreft Wijndal vooral tegen diens salariseisen aanliep. Zaakwaarnemer zou daarin José Fortes Rodriguez echter te hulp zijn geschoten, door van zijn commissie af te zien.

Het nieuwe contractvoorstel dat, na goedkeuring van de Raad van Comissarissen, vervolgens naar kamp Wijndal werd gestuurd, kon op goedkeuring van de speler en diens zaakwaarnemer rekenen. Zodoende lijkt de deal de komende dagen rond te komen, waarna Wijndal zich bij de selectie van Alfred Schreuder zal voegen.

Tagliafico

Met de komst van Wijndal speelt Ajax in op het aanstaande vertrek van Nicolás Tagliafico. Waar de Argentijn precies naartoe gaat, wordt niet vermeld, maar dat hij gaat lijkt een zekerheid. Technisch duo Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar wilde in eerste instantie nog wachten op de definitieve verkoop van Tagliafico, voor Wijndal werd aangetrokken, maar het lijkt erop dat die transfer niet op korte termijn zal zijn afgerond.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.