Romano: 'Ajax werkt met positief gevoel aan komst Wijndal'

door Justin Fokkens 913

Bron Fabrizio Romano

Romano: 'Ajax werkt met positief gevoel aan komst Wijndal'

door Justin Fokkens 913

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

De onderhandelingen tussen Ajax en AZ omtrent een mogelijke transfer van Owen WIjndal lopen voorspoedig, zo meldt Fabrizio Romano op Twitter. Het is al enige tijd bekend dat de linksback van de Alkmaarders op het lijstje staat van trainer Alfred Schreuder om de Amsterdamse defensie te komen versterken, maar daarbij lijkt ook van belang of Nico Tagliafico deze transferperiode een nieuwe stap zal maken.

De transferexpert meldt dat de onderhandelingen tussen beide clubs steeds verder vorderen en dat er een positief gevoel bestaat omtrent het mogelijk maken van de transfer naar de hoofdstad. Daarnaast zouden twee andere geïnteresseerde clubs inmiddels zijn afgehaakt.

Eerder meldde de Telegraaf dat Wijndal voor tien miljoen euro is op te pikken bij AZ. Dit bedrag lijkt voor de landskampioen geen probleem te zijn. In een eerder stadium werd gemeld dat de verwachting was dat Ajax wilde wachten met de komst van de linksback van Alkmaarse ploeg, omdat Nico Tagliafico nog steeds onder contract staat in Amsterdam. Ook voor de Argentijns international zou nu veel interesse zijn en de verwachting bestaan dat hij deze zomer vertrekt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties