Ajax en VriendenLoterij verlengen samenwerking tot en met juni 2026

door Timo Suur 49

Ajax en VriendenLoterij verlengen samenwerking tot en met juni 2026

door Timo Suur 49

Laatst geüpdatet

Ajax en VriendenLoterij hebben hun samenwerking verlengd, zo valt te lezen op de officiële kanalen van de Amsterdamse club. Het contract is verlengd tot en met juni 2026. Na Curaçao Tourist Board is dit de tweede samenwerking die binnen korte tijd verlengd is.

De kern van deze samenwerking is de steun die VriendenLoterij en haar deelnemers geven aan de maatschappelijke aspecten van het jeugdvoetbal en de andere maatschappelijk activiteiten van Ajax. De Amsterdammers en VriendenLoterij bereiken bijna het punt van een vijftienjarige samenwerking.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, is blij met de verlenging van deze samenwerking. 'Met dit partnership gaan we richting het vijftienjarige jubileum, een mijlpaal waar we trots op en dankbaar voor zijn. Het partnership is om meerdere redenen waardevol: onze fans steunen hun club, en maken tegelijkertijd kans op mooie VriendenLoterij-prijzen. Dankzij de VriendenLoterij-deelname van veel Ajax-fans worden maatschappelijke projecten en de jeugdopleiding van Ajax gesteund.'

VriendenLoterij tevreden over samenwerking met Ajax

Daan Peters, managing director van de VriendenLoterij, is tevreden over de langdurige samenwerking met Ajax. 'De VriendenLoterij zet zich in voor het welzijn in Nederland. Dit uit zich op het gebied van sport en gezondheid, en op het vlak van ontmoeting en educatie. De maatschappelijke projecten en jeugdopleiding van Ajax sluiten hier naadloos op aan. We zijn er trots op dit succesvolle partnership voort te zetten. Zo kunnen we ons gezamenlijk blijven inzetten voor sport en gezondheid, helpen we ook de talenten die het niet redden tot het betaalde voetbal aan een goede basis voor de toekomst én bieden we onze deelnemers mooie extra’s.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.